Scholen, zorgverleners, woonstichtingen & overige dienstverleners 

 

  • Scholen kunnen voor hun studenten in het kader van preventie kiezen voor diensten via Nufocus. Zo kunnen jongeren bijvoorbeeld al vroeg worden geïnformeerd over de gevaren van het aangaan van schulden. Volgens het Nibud heeft namelijk 37% van de mbo’ers van 18 jaar en ouder momenteel een schuld. Één op de vier heeft betalingsachterstanden. 
  • Biedt jouw zorgverlenende instantie hulp aan  kwetsbare groepen. Maar is  het bedrijf niet gespecialiseerd op het gebied van budgetcoaching, dan zijn de diensten een uitstekend middel voor mensen die niet in staat zijn om zelf hun financiën te beheren. Op deze manier kan er meer rust worden gecreëerd in het algehele traject waar de klant zich in bevindt. 
  • Ook woonstichtingen en overige dienstverleners hebben profijt van deze diensten. Het loont de moeite om bijvoorbeeld bij  vroeg signalering een budgetcoach in te schakelen. Dit kan veel tijd, moeite en kostbare maatregelen zoals een incassoprocedure  of een ontruiming besparen.

 

Welke dienst uiteindelijk gekozen wordt, workshops en trainingen of één op één coaching,

is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Naast de standaard pakketten worden de diensten daarom ook op maat geleverd. Bij één op één coaching geldt dat na een gratis en vrijblijvend intakegesprek met jouw klant er een offerte (op maat) gemaakt wordt. 

 

Neem gerust contact op. Er wordt graag met je meegedacht!