Waarom een budgetcoach?

 

Nufocus biedt particulieren één op één coaching aan in de vorm van administratievehulp, budgetcoaching stellenbudgetcoaching alleenstaanden. Een opgeruimde administratie en een leven zonder (problematische) schulden zorgt namelijk voor een stuk rust. Dit zorgt ook voor minder stress en meer stabiliteit in het budget en het dagelijks leven waaronder de thuissituatie en/of de werksituatie. Soms weet je alleen niet waar je het zoeken moet met al dat papierwerk, ligt er wellicht beslag op je inkomen, vind je het moeilijk om rond te komen en/of heb je te maken met een ingrijpende gebeurtenis zoals ontslag, overlijden of scheiding. Ook kan Corona hebben bijgedragen aan een hoop financiële ellende, waardoor je het overzicht kwijt bent. Het is dan raadzaam om een deskundige budgetcoach in te schakelen die de zaken met je bekijkt en ordent. Met een budgetcoach is het  een stuk makkelijker om je focus te verleggen van het negatieve en je te richten op het tot stand brengen van een overzichtelijke administratie en (schulden vrij) budget. Zo kan je op je eigen tempo weer grip krijgen en houden op je geldzaken en houd je aan het eind van de maand wellicht  geld over.

 

 

Kan ik dit traject betalen?

 

Budgetcoaching mag gezien worden als een investering in jezelf.

Een investering waarvan je de kosten weer snel hebt terugverdiend, omdat je toepast wat je leert en dus ook leert besparen op zaken. Het is uiteraard mooi als je met eigen financiële middelen deze investering kan doen.

Omdat dit niet altijd mogelijk is, maar hulp wel belangrijk is, zijn er  steeds meer manieren beschikbaar om een budgetcoach in te schakelen. Klik hier voor meer info over mogelijke instanties  die de kosten gedeeltelijk  of volledig voor jou zouden kunnen vergoeden:

 

Sparen en schulden, relatieproblemen, ruzie, ruzie over geld,
schuldhulpverlening
Direct een budgetcoach
  • De diensten kunnen zowel online als fysiek (afhankelijk van de Corona maatregelen) plaats vinden. 
  • Neem gerust contact op voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak voor een gratis en verblijvende intake.