Vergoedingen

Budgetcoaching mag gezien worden als een investering in jezelf.

Een investering waarvan je de kosten weer snel hebt terugverdiend, omdat je toepast wat je leert en dus ook leert besparen op zaken. Het is uiteraard mooi als je met eigen financiële middelen deze investering kan doen.

Omdat dit niet voor iedereen mogelijk is, maar hulp wel belangrijk is, zijn er  steeds meer manieren beschikbaar om een budgetcoach in te schakelen. Hieronder tref je de tarieven en een aantal mogelijke instanties  die de kosten gedeeltelijk  of volledig voor jou zouden kunnen vergoeden:

 

Werkgever

Misschien lijkt het een grote stap om aan te kloppen bij je werkgever. 

Toch is het de moeite waard om te overwegen jouw vraag neer te leggen bij  hem. Voor de werkgever is jouw vraag vaak  niet ongewoon. Steeds meer werkgevers krijgen namelijk te maken met werknemers met schulden. Ook is de werkgever in sommige gevallen al op de hoogte van mogelijke financiële problemen vanwege het loonbeslag op het inkomen.  Bovendien heeft je werkgever er ook baat bij. als jij zonder stress functioneert, productief bent en er geen loonbeslag ligt op je inkomen.

Het kan dus geen kwaad je situatie uit te leggen en de werkgever de mogelijkheid tot het vergoeden van de kosten voor een coachingstraject voor te leggen.

Als werknemer kan je er voor kiezen om dit in overleg met de werkgever bijvoorbeeld (gedeeltelijk) te laten financieren vanuit het opleidingsbudget.

Ook kan een bedrijfsarts de werkgever in geval van burnout of ziekteverzuim attenderen op de de Wet Verbetering Poortwachter. De bedrijfsarts kan de werkgever in  het kader van deze wet in dit soort gevallen adviseren om de kosten van een coachtraject te vergoeden. 

 

PGB

Ontvang je een PGB. Bezoek dan de website van het PGB voor de mogelijkheden voor vergoedingen.

 

UWV

Ontvang je een uitkering via het UWV. Bezoek dan de website van het UWV voor de mogelijkheden voor vergoedingen.

 

Zorgverzekeraar

Ga na bij je eigen zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn voor vergoedingen.

 

Woonstichting en andere schuldeisers

Misschien lijkt het een grote stap om aan te kloppen bij een woonstichting of andere instantie waar je geld aan verschuldigd bent.

Toch zijn deze instanties  soms bereid een coachingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. 

Op het moment dat je budget op orde is en de achterstanden zijn weggewerkt heeft een desbetreffende instantie hier namelijk ook baat bij.

Het kan dus geen kwaad je situatie uit te leggen aan jouw desbetreffende instantie en de mogelijkheid tot het vergoeden van de kosten voor een coachingstraject voor te leggen.

  • De diensten kunnen zowel online als fysiek (afhankelijk van de Corona maatregelen) plaats vinden. 
  • Reiskosten zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Reiskosten worden bij een afstand groter dan 7 km in rekening gebracht.
  • Neem gerust eerst contact op voor het maken van een afspraak voor een gratis en verblijvende telefonische intake. Kies je ervoor direct een order te plaatsen, dan zal er binnen 3 werkdagen contact met jou worden opgenomen voor het inplannen van het intake gesprek en/of de vervolg afspraken. 

Kosten  Budgetcoaching Stellen

Kosten Budgetcoaching Alleenstaanden

Kosten Administratieve hulp

Kosten Workshops & Trainingen

Let op! De volgende diensten  kunnen momenteel alleen door  werkgevers en instanties worden afgenomen. Deze diensten worden nog niet aangeboden aan particulieren/ op individueel verzoek.

Kosten Virtual Assistance

De tarieven voor de dienst Virtual Assistance staan niet op deze pagina omschreven, omdat dit maatwerk betreft. Neem daarom contact op voor nadere informatie of voor het opvragen van een vrijblijvende offerte